Pioneer XPRS: Η Επαγγελματική Επιλογή για τον Ήχο σας!

Pioneer XPRS: Η Επαγγελματική Επιλογή για τον Ήχο σας! image




AlphaTheta/Pioneer WAVE-EIGHT

Το WAVE-EIGHT είναι ένα αυτόενισχυόμενο ηχείο της Pioneer, σχεδιασμένο για επαγγελματικές εφαρμογές ήχου υψηλής ποιότητας. Προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια και καθαρότητα ήχου χάρη στον ενσωματωμένο επεξεργαστή DSP και την τεχνολογία D-Class amplifier που εξασφαλίζει σταθερή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Το κομψό και ανθεκτικό του περίβλημα το καθιστά ιδανικό για χρήση σε απαιτητικά περιβάλλοντα, ενώ η φορητότητα του το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο.


Pioneer XPRS122

Το XPRS122 είναι ένα ισχυρό 12 ιντσών αυτόενισχυόμενο ηχείο που συνδυάζει την ευκολία χρήσης με την κορυφαία απόδοση. Διαθέτει προηγμένο ενισχυτή D-Class με ισχύ 2000W, ο οποίος παρέχει καθαρό και πλούσιο ήχο με ελάχιστη παραμόρφωση, ακόμη και σε υψηλές στάθμες έντασης. Το XPRS122 διαθέτει επίσης ένα πολυλειτουργικό EQ, επιτρέποντας την προσαρμογή του ήχου στις ανάγκες σας. Με την στιβαρή του κατασκευή, είναι κατάλληλο για χρήση σε ζωντανές εμφανίσεις, εκδηλώσεις, αλλά και μόνιμες εγκαταστάσεις.


Pioneer XPRS102

Το XPRS102 είναι ένα πιο compact, αλλά εξίσου αποτελεσματικό 10 ιντσών ηχείο, ιδανικό για μικρότερους χώρους ή ως συμπληρωματικό μέρος ενός μεγαλύτερου συστήματος. Με ισχύ 1000W, προσφέρει καθαρό και ισορροπημένο ήχο, ενώ η ευέλικτη ρύθμιση του EQ επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της απόδοσης ανάλογα με τις συνθήκες του χώρου. Το XPRS102 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, ιδανικό για επαγγελματίες που χρειάζονται φορητότητα χωρίς να θυσιάζουν την ποιότητα.


Pioneer XPRS1182S & Pioneer XPRS1152S

Τα XPRS1182S και XPRS1152S είναι ισχυρά υπογούφερ 18 και 15 ιντσών αντίστοιχα, που έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν τις χαμηλές συχνότητες του συστήματος ήχου σας. Με μέγιστη ισχύ 4000W, προσφέρουν πλούσιο, βαθύ μπάσο που συμπληρώνει άριστα τα XPRS ηχεία. Τα υπογούφερ αυτά διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο DSP με διάφορες ρυθμίσεις crossover, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον ήχο ανάλογα με το είδος της μουσικής ή τις απαιτήσεις της εκδήλωσης. Είναι κατασκευασμένα με προσοχή στη λεπτομέρεια, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και αξιοπιστία σε κάθε περιβάλλον.

Όλα αυτά τα ηχεία είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας για ακρόαση. Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε τα προϊόντα αυτά από κοντά, ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο σύστημα για τις ανάγκες σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή συμβουλή!