Κατά την υποβολή της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρακάτω τρόπους για την αποστολή/παραλαβή της:

1. Με Courier (ACS)

Η χρέωση των μεταφορικών γίνεται ογκομετρικά για κάθε παραγγελία και το κόστος προστίθεται στην αξία της παραγγελίας σας.

Για ορισμένα προϊόντα το κόστος μεταφορικών δεν μπορεί να προϋπολογιστεί. Σε αυτή την περίπτωση σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος αποστολής της παραγγελίας σας, αφού πρώτα ολοκληρώσετε την υποβολή της. Το κόστος μεταφορικών εξοφλείται είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό προστιθέμενο στην τιμή του προϊόντος, είτε κατά την παραλαβή του προϊόντος (αντικαταβολή)

Μόλις ολοκληρωθεί η αποστολή της παραγγελίας σας, λαμβάνετε γραπτό μήνυμα στο κινητό σας τηλέφωνο με τον κωδικό αποστολής. Για την εξέλιξη της αποστολής μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω της σελίδας Αναζήτηση Αποστολής, χρησιμοποιώντας τον κωδικό αποστολής που έχετε λάβει με SMS.

Για παραγγελίες ανω των 100 ευρω οι οποιες ειναι εντος Αθηνων,  τα μεταφορικα ειναι δωρεαν.

Σε περίπτωση δυσπρόσιτης περιοχής το κόστος αφορά παραλαβή από ACS Point, σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται να υπάρχει μικρή έξτρα χρέωση.

Για να ενημερωθείτε αν η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη δείτε εδώ :

https://www.acscourier.net/el/search-areas

2. Παραλαβή από το κατάστημα

Έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε παραλαβή της παραγγελίας σας από το κατάστημα, τις παρακάτω ημέρες και ώρες λειτουργία

  • Δευτέρα Τετάρτη Σάββατο 10:00-16:00
  • Τρίτη Πέμπτη Παρασκευή 10:00-20:30

3. Διαδικασία click away

  1. Καταχώρηση παραγγελίας σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα επιλέγοντας "παραλαβή από το κατάστημα ωδές" και εξόφληση μέσω κάρτας ή με τραπεζική κατάθεσης
  2. Όταν η παραγγελία σας είναι διαθέσιμη για Παραλαβή στο κατάστημα μας, θα σας καλέσουμε ώστε να κλείσουμε ημέρα και ώρα παραλαβής.
  3. Σας στέλνουμε SMS στο κινητό που έχετε καταχωρήσει με ώρα και ημέρα παραλαβής.