Καλώς ήρθατε στο νέο μας ηλεκτρονικό κατάστημα

Πολιτική επιστροφών – Ακύρωσης

Πολιτική επιστροφών

1.       Ο αγοραστής έχει δικαίωμα επιστροφής του προιοντος με επιστροφή χρήματων ή αλλαγής εντός 14 ημερων από την ημερομηνία αγοράς του προϊόντος 

2.       Οι επιστροφές ή αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο στο κατάστημα μας σε ώρες του καταστήματος 

3.       Το συσκευασία του προϊόντος θα πρέπει να είναι σε άριστη - άθικτη κατάσταση χωρίς να έχουν παραβιαστεί οι ταινίες ασφαλείας του κατασκευαστή. Απαραίτητη για τη επιστροφή ή αλλαγή του προϊόντος είναι η απόδειξη αγοράς ή τιμολόγιο. 

4.       Σε περίπτωση στην οποία η συσκευασία είναι παραβιασμένη, αλλοιωμένη ή έχει σκισμένα σακουλάκια σε συσκευασίες εντός του προϊόντος, το κατάστημα διατηρεί το δικαίωμα έκδοσης πιστωτικού επιστροφής μικρότερης αξίας. Αυτό θα εξαρτηθεί από την κατάσταση που βρίσκεται η συσκευασία. 

5.       Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν επιβαρύνουν το κατάστημα. Στη περίπτωση που επιθυμεί ο πελάτης να γίνει αλλαγή σε προϊόν της παραγγελίας, τότε τα έξοδα επιστροφής και αλλαγής της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

6. Ακουστικά, οτοασπιδες, βελόνες πικάπ, κεφαλές πικάπ, καλώδια τα οποία έχουν κοπεί ή τερματίστει δεν μπορούν να γίνουν επιστροφή

Ακύρωση παραγγελίας 

Για να ακυρώσετε τη παραγγaελία σας θα χρειαστεί να στείλετε mail ή να μας πάρετε τηλέφωνο ώστε να προχωρήσουμε στη ακύρωση. Η ενημέρωση μας για ακύρωση θα πρέπει να γίνει πριν την αποστολή των προϊόντων. 

Σε περίπτωση που παραλάβετε, ενώ έχετε ακυρώσει την παραγγελία σας, παρακαλούμε να μη αποδεχτείτε την παραλαβή του δέματος από τον μεταφορέα.